Sunday, 5 July, 2020

Browser yang anda pakai sekarang tak selamatBrowser yang anda pakai sekarang tak selamatBrowser yang anda pakai sekarang tak selamatBrowser yang anda pakai sekarang tak selamatBrowser yang anda pakai sekarang tak selamat

Atau anda boleh upgrade kepada IE8. Tapi sebelum itu, pastikan Windows XP di komputer yang sedang anda guna ini adalah 'original'. Sebab kalau tak, Microsoft akan 'detect' (kesan) dan kemungkinan akan mengacau sistem anda setelah proses download selesai. Tapi tak mengapa, web site tersebut akan tanya terlebih dahulu samaada anda mahu teruskan atau tidak. Kalau anda tidak pasti, abaikan langkah ini dan download Google Chrome sahaja. Sekiranya anda pasti anda sedang menggunakan Windows XP original, saya cadangkan anda download IE8 sekarang juga! Ini kerana IE8 telah diup-to-datekan oleh Microsoft sebaik mungkin!

ie7 logo

Download IE8 Di Sini


Opps! Nampaknya anda menggunakan Browser Internet Explorer (IE) versi 6 ke bawah. Ia tidak selamat, slow dan sudah luput. Berbanyak maaf kami pinta kerana: walaupun web site ini masih boleh dilayari, namun ia tidak dapat berfungsi sebaiknya menggunakan Browser lama ini. Saya cadangkan anda bertukar kepada Google Chrome, Browser yang mempunyai kapabiliti moden, laju serta selamat digunakan. Ini untuk kepuasan anda melayari mana-mana web site sekalipun di masa akan datang. Sila:

Download Google Chrome Di Sini Google Chrome

Google Chrome is the BEST browser of all. Anda pasti tidak akan menyesal. Dan selepas itu, jangan lupa plak untuk kembali ke rahsiafirnena.com (guna Browser baru, you)

Tak payah. Saya nak jugak melayari web site anda dan mana-mana jua website menggunakan browser lama ni. Bawa saya kembali ke laman utama

Tapi, ini untuk keselamatan anda. Antara keburukan menggunakan IE6 (dan ke bawah) adalah:

1) Apabila membuat pembayaran untuk membeli sesuatu, kemungkinan maklumat bayaran anda tidak sampai. Ini sungguh bahaya.

2) Kemungkinan ada maklumat yang hilang, tidak dapat anda lihat melalui browser lama ini.

3) Kemungkinan alignment (susunan) web site tersebut berterabur lalu anda meninggalkannya sedangkan dalam browser moden tidak ada apa-apa yang silap dan kelihatan amat cantik sekali (serta selamat).

4) Web page amaran ini akan muncul disetiap kali anda melayari Rahsia Firnena .

Ye, ye, saya faham. Tapi buat masa ni saya nak jugak guna browser lama ni. Tolong kembalikan saya ke laman utama sekarang juga.Nota: Sudah menjadi tanggungjawab Firnena untuk membawa klien kepada yang terbaik.