Panduan Isi Borang

Buat pembayaran terlebih dahulu - kemudian baru isi borang. Bank-in RM30 sahaja untuk pakej Firnena Rebond.

Tidak perlu risau andaikata tidak yakin atau terbuat silap mengisi. Anda sentiasa boleh perbetulkan dengan pihak firnena. Firnena akan pastikan setiap pesanan sah berbayar: diterima. Email pengurusan utama firnena ialah:

admin@firnena.com || Borang Pertanyaan: Klik Sini.

PASTIKAN semua maklumat adalah tepat. Semak 'typing' (ejaan huruf) email supaya ia betul. Ramai yang isi sambil lewa dan kemudian risau dan tertanya-tanya kenapa tiada jawapan dari Firnena? - email dari Firnena tidak akan sampai kalau 'typing' salah.

  1. Di bahagian Tajuk Pakej: pastikan tertulisnya 'nama atau tajuk pakej yang mahu dipesan'. Ini penting bagi pengurusan untuk menentukan dengan tepat pakej mana + menjadikan penghantaran cepat.

  2. Nama Bank: nyatakan bank mana satu pembayaran dibuat - Maybank atau CIMB? Hanya ada dua akaun sahaja Firnena sediakan bagi tujuan pembayaran dan tidak sepatutnya ruangan ini di-isi dengan akaun bank milik anda sendiri atau mana-mana bank yang bukan milik Firnena.

  3. Isikan dengan tepat Waktu dan Tarikh pembayaran tersebut dibuat. Sebaik saja buat pembayaran, harap beritahu Firnena dengan segera. (Rujuk bahagian hujung-kanan bawah komputer anda. Ikuti format waktu dan tarikh di situ untuk permudahkan isian.)

  4. Di bahagian Maklumat Bagi Tujuan Penghantaran, sila isikan maklumat diri dengan tepat supaya proses penghantaran jadi lancar dan cepat.

Semak semula sebelum menekan button 'Order' supaya tiada yang tersilap. Harap ikut panduan dengan betul. Mudah saja, bukan?

kos sudah termasuk Pos.